top of page

Min bakgrunn

Jennie-Lovise N. Bjerke

31år, fra Horten.

Lang erfaring med sosiale medier, webutvikling og merkevarebygging. Jobber som innholdsprodusent, markedsfører og webutvikler i firmaet Bsafe Group AS - et teknologiselskap som leverer sikkerhetsløsninger og tjenester. Og er markedsansvarling, weutvikler og innholdsprodusent i stiftelsen Never Walk Alone som jobber for å forebygge og forhindre vold og voldtekt.

Siden 2014 har jeg drevet instagramkontoen, nettside og bygget opp kanalen Jenter i Forsvaret.

Gjennom årene har jeg hjulpet flere bedrifter og organisasjoner med sosiale medier, nettsider, markedsføring, merkevarebygging og innholdsproduksjon. 

Utdanning og relevant erfaring:

- Bachelorgrad i Digitale medier og design, Høgskolen i Østfold.

- Personlig trener, Active Education Florida (National Personal Training institute).

Foredrag: PUFF-konferansen 2019, "Hvordan lykkes i sosiale medier".

Workshop:  Forsvarets Forum, "Hvordan nå målgruppen i sosiale medier og innholdproduksjon".

Priser og nominasjoner:

Forsvarsmedaljen med laurbærgren

Den 8. juni 2021 mottok Jennie-Lovise N. Bjerke forsvarsmedaljen med laurbærgren for sitt initiativ med å starte «Jenter i Forsvaret». Medaljen ble overrakt av sjef Heimevernet generalmajor Elisabeth Michelsen, som fremhevet at initiativet var av stor betydning for Forsvaret og at Bjerke gjorde «en uvurderlig innsats». Instagramkontoen @jenteriforsvaret hadde da nesten 40 000 følgere.

Les mer

Jenteprisen 2023

I 2023 ble Jenter i Forsvaret nominert til Jenteprisen, som deles ut av organisasjonen Plan International Norge på FNs internasjonale jentedag den 11. oktober.

Les mer

  • Instagram
  • Facebook
  • Linkedin
  • TikTok
bottom of page